Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kryetrimi i legjendës - poezi për Adem Jasharin

Kryetrimi i legjendës - poezi për Adem Jasharin

Diku kërciste një pushkë
e s`pushonte një këngë
atdheu kërkonte krushq
Kosova lëshonte gjëmë.

Nga zemra e tokës buroi
kushtrimi i krismave për liri
malet e Drenicës jehuan
nga krismat e kënga e tij.

Dhe krisma prej kullave vazhdoi
maleve e fushave për liri
Kryetrimi i legjendës flijoi
pishtar u bë për liri.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,Adem Jasharin,ADEM JASHARI,poezi per deshmoret,deshmoret poezi
Kryetrimi i legjendës - poezi për Adem Jasharin

Diku kërciste një pushkë
e s`pushonte një këngë
atdheu kërkonte krushq
Kosova lëshonte gjëmë.

Nga zemra e tokës buroi
kushtrimi i krismave për liri
malet e Drenicës jehuan
nga krismat e kënga e tij.

Dhe krisma prej kullave vazhdoi
maleve e fushave për liri
Kryetrimi i legjendës flijoi
pishtar u bë për liri.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,Adem Jasharin,ADEM JASHARI,poezi per deshmoret,deshmoret poezi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat