Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kosova - poezi nga Arbenita Jonuzi
Sa të dua Kosovë
Askush nuk e di
Se në ty u rrita
Më dhe shumë dashuri

Je vendlindja ime
Unë kurrë s'të harroj
Për ty gjithmonë këndoj
Ngado që të shkoj
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,Kosoven,kosova vjershe,vjersha per Kosoven,kosoven vjershe,vjersha shqip per Kosoven,kosova vjershe,poezi per republiken e Kosoves
Sa të dua Kosovë
Askush nuk e di
Se në ty u rrita
Më dhe shumë dashuri

Je vendlindja ime
Unë kurrë s'të harroj
Për ty gjithmonë këndoj
Ngado që të shkoj
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,Kosoven,kosova vjershe,vjersha per Kosoven,kosoven vjershe,vjersha shqip per Kosoven,kosova vjershe,poezi per republiken e Kosoves

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat