Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Gjërat për të cilat duhet të jemi mirënjohës


Gjëja më rë rëndësishme për të cilën duhet të jemi mirënjohës është që jemi krijesa me ndërgjegje, me aftësinë për të qënë të ndërgjegjshëm për atë që përjetojmë dhe për atë që jemi të aftë të m
endojmë.

A nuk është e mrekullueshme? Është një dhuratë kaq e bukur!
Më poshtë është një listë me gjërat për të cilat duhet të jemi mirënjohës, disa nga të cilat vijnë nga përvojat tona në jetë. Do ta shikoni se shumica e gjërave janë falas dhe të diponueshme çdo ditë. Ju mund ta përdorni këtë listë gjërash për të cilat jeni mirënjohës nëse e ju ka mabruar frymëzimi, për tju ndihmuar ta vini zemrën në funksionim që të vlerësoni jetën.

Unë jam mirënjohës për…

Ajrin që marr dhe që më mban gjallë

Ujin e pastër që pi

Ushqimin e mirë që shijoj

Trupin tim dhe lëvizjet që bëj me aq zhdërvjellësi

Shikimin

Familjen

Shoqet dhe shokët

Shtëpinë e bukur e komode ku jetoj

Qetësinë

Setin e bojrave të ujit

Macja ime Kitty

Të gjitha llojet e çokollatave

Zhurmën e detit

Arushin pellush që ma kanë dhuruar për ditëlindje

Të gjitha lulet e mija dhe mesazhin e tyre për jetën

Ajrin e freskët pas një dite shumë të nxehtë vere

Violinën me tingujt e saj melankolik

Shokun më të mirë që më mban mend ditëlindjen

Dushin e ngrohtë në një ditë dimri

Dhëmbët e bardhë dhe të freskët

Leximin e një libri të bukur

Zhurmën e lëvizjes së gjetheve të një peme

Një ditë të bukur vere me shokët në një klub

Magjinë e çdo dite

Buzëqeshjen e pafajshme të një fëmije

Ndjenjën e rërës së detit nën këmbët e mija

Rritjen e një peme nga fara

Një natë me yje në fshat

Diellin

Akulloren me luleshtrydhe

Udhëtimet

Koleksionet e kristalit

Muzikën e bukur që dëgjoj

Këshillën e mirë kur nevojitet

Shtratin e pastër e të rehatshëm

Pulëbardhat në liqen

Një palë vëthë të bukur

Pallton e ngrohtë në dimër

Kapuçin tim

Për njerëzit që tani po lexojnë këtë artikull
 

Gjëja më rë rëndësishme për të cilën duhet të jemi mirënjohës është që jemi krijesa me ndërgjegje, me aftësinë për të qënë të ndërgjegjshëm për atë që përjetojmë dhe për atë që jemi të aftë të m
endojmë.

A nuk është e mrekullueshme? Është një dhuratë kaq e bukur!
Më poshtë është një listë me gjërat për të cilat duhet të jemi mirënjohës, disa nga të cilat vijnë nga përvojat tona në jetë. Do ta shikoni se shumica e gjërave janë falas dhe të diponueshme çdo ditë. Ju mund ta përdorni këtë listë gjërash për të cilat jeni mirënjohës nëse e ju ka mabruar frymëzimi, për tju ndihmuar ta vini zemrën në funksionim që të vlerësoni jetën.

Unë jam mirënjohës për…

Ajrin që marr dhe që më mban gjallë

Ujin e pastër që pi

Ushqimin e mirë që shijoj

Trupin tim dhe lëvizjet që bëj me aq zhdërvjellësi

Shikimin

Familjen

Shoqet dhe shokët

Shtëpinë e bukur e komode ku jetoj

Qetësinë

Setin e bojrave të ujit

Macja ime Kitty

Të gjitha llojet e çokollatave

Zhurmën e detit

Arushin pellush që ma kanë dhuruar për ditëlindje

Të gjitha lulet e mija dhe mesazhin e tyre për jetën

Ajrin e freskët pas një dite shumë të nxehtë vere

Violinën me tingujt e saj melankolik

Shokun më të mirë që më mban mend ditëlindjen

Dushin e ngrohtë në një ditë dimri

Dhëmbët e bardhë dhe të freskët

Leximin e një libri të bukur

Zhurmën e lëvizjes së gjetheve të një peme

Një ditë të bukur vere me shokët në një klub

Magjinë e çdo dite

Buzëqeshjen e pafajshme të një fëmije

Ndjenjën e rërës së detit nën këmbët e mija

Rritjen e një peme nga fara

Një natë me yje në fshat

Diellin

Akulloren me luleshtrydhe

Udhëtimet

Koleksionet e kristalit

Muzikën e bukur që dëgjoj

Këshillën e mirë kur nevojitet

Shtratin e pastër e të rehatshëm

Pulëbardhat në liqen

Një palë vëthë të bukur

Pallton e ngrohtë në dimër

Kapuçin tim

Për njerëzit që tani po lexojnë këtë artikull
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat