Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dy gjëra mos i përmend asnjëherë:


Dy gjëra mos i përmend asnjëherë:

Të keqen që ta kanë bërë njerëzit, dhe të mirën që ua ke bërë atyre!

Dy gjëra mos i përmend asnjëherë:

Të keqen që ta kanë bërë njerëzit, dhe të mirën që ua ke bërë atyre!
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat