Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dielli dhe hëna- vjershë nga Eneida Emini
Kur dielli rrezon
Botën zbukuron
Kur hëna ndriçon
Pesën ëndërr ta dhuron

Kur lulet çelin
Natyra ndryshohet
Kur fëmijët lozin
Qielli zbukurohet

Fëmijët të buzëqeshur
Në mësim e në lojë
Kur hidhen në përqafim
Zemra zë t'u gufojë

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,diellin,henen,dielli dhe hena poezi,vjershe,eneida emini
 Kur dielli rrezon
Botën zbukuron
Kur hëna ndriçon
Pesën ëndërr ta dhuron

Kur lulet çelin
Natyra ndryshohet
Kur fëmijët lozin
Qielli zbukurohet

Fëmijët të buzëqeshur
Në mësim e në lojë
Kur hidhen në përqafim
Zemra zë t'u gufojë

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,diellin,henen,dielli dhe hena poezi,vjershe,eneida emini
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat