Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Diagnostikimi i gonorresë akute bëhet me ?


Diagnostikimi i gonorresë akute bëhet me ?

Vetëm prania e diplokokëve mbrenda leukociteve dhe qelizave epiteliale.

Diagnostikimi i gonorresë akute bëhet me ?

Vetëm prania e diplokokëve mbrenda leukociteve dhe qelizave epiteliale.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi