Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka tregon nistagmusi ?
Çka tregon nistagmusi ?
Nistagmusi është shenjë diagnostike e çmueshme sidomos për sëmundjet e veshit dhe të sistemit nervor qëndror.
nistagmusi,cka na tregon,cka na flet,pse shfaqet,pse paraqitet,pse ndodh,pse kemi nistagmusÇka tregon nistagmusi ?
Nistagmusi është shenjë diagnostike e çmueshme sidomos për sëmundjet e veshit dhe të sistemit nervor qëndror.
nistagmusi,cka na tregon,cka na flet,pse shfaqet,pse paraqitet,pse ndodh,pse kemi nistagmus
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi