Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka jep prerja sagjitale nëpër hiazëm ?
Çka jep prerja sagjitale nëpër hiazëm ?
Prerja sagjitale npër hiazëm jep hemianopsi heteronime bitemporale(në anën e majtë- e verbër është gjysma e pupillës së majtë-temporale- dhe në anën e djathtë- e verbër është gjysma e djathtë temporale.
prerja sagjitale e chiasma opticum,cka shkakton prerja sagjitale e hiazma opticum,demtimi i chiasma opticum
Çka jep prerja sagjitale nëpër hiazëm ?
Prerja sagjitale npër hiazëm jep hemianopsi heteronime bitemporale(në anën e majtë- e verbër është gjysma e pupillës së majtë-temporale- dhe në anën e djathtë- e verbër është gjysma e djathtë temporale.
prerja sagjitale e chiasma opticum,cka shkakton prerja sagjitale e hiazma opticum,demtimi i chiasma opticum

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat