Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë veset (viciumet) e zemrës ?


Çka janë veset(viciumet) e zemrës ?

Me termin veset(viciumet) e zemrës nënkuptohen çrregullimet në funksionin e aparatit valvular të zemrës për shkak të dëmtimit të tyre.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,veset e zemres,zemra dhe veset e saj,vesi i zemres,viciumi i zemres,viciumet kardiale,kardiake 
 

Çka janë veset(viciumet) e zemrës ?

Me termin veset(viciumet) e zemrës nënkuptohen çrregullimet në funksionin e aparatit valvular të zemrës për shkak të dëmtimit të tyre.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,veset e zemres,zemra dhe veset e saj,vesi i zemres,viciumi i zemres,viciumet kardiale,kardiake 
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat