Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka flet goditja e theksuar e zemrës ?
Çka flet goditja e theksuar e zemrës ?
Goditja e theksuar e zemrës flet kurdoherë për një hipertrofi të konsiderueshme të ventrikulit të djathtë.
goditja e theksuar e zemres,goditjet e zemres,zemra dhe goditjet e sajÇka flet goditja e theksuar e zemrës ?
Goditja e theksuar e zemrës flet kurdoherë për një hipertrofi të konsiderueshme të ventrikulit të djathtë.
goditja e theksuar e zemres,goditjet e zemres,zemra dhe goditjet e saj
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat