Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka flasin ralet e njoma të mesme dhe të mëdha ?
Çka flasin ralet e njoma të mesme dhe të mëdha ?
Ralet e njoma të mesme janë më tepër me origjinë nga bronket, por mund të kenë lidhje edhe me një edem pulmonar në fazën fillestare, kurse rale të njoma të mëdha hasen në mushkëri dhe në gjendje pa inflamacion e indit pulmonar.
ralet e njoma te mesme dhe te medha,ralet e medha,ralet e njoma cka tregojne,cna tregojne ralet e njoma,ralet te njoma,cka na tregojne ralet e njomaÇka flasin ralet e njoma të mesme dhe të mëdha ?
Ralet e njoma të mesme janë më tepër me origjinë nga bronket, por mund të kenë lidhje edhe me një edem pulmonar në fazën fillestare, kurse rale të njoma të mëdha hasen në mushkëri dhe në gjendje pa inflamacion e indit pulmonar.
ralet e njoma te mesme dhe te medha,ralet e medha,ralet e njoma cka tregojne,cna tregojne ralet e njoma,ralet te njoma,cka na tregojne ralet e njoma
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat