Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është zhurma e lokomotivës dhe ku paraqitet ?
Çka është zhurma e lokomotivës dhe ku paraqitet ?
Zhurma që dëgjohen si në sistolë, ashtu edhe në diastolë, zhurma sistolo-diastolike e quajtur edhe ''zhurma e lokomotivës'' është simptoma kryesore në kanalin arterial perzistent(ductus arteriosus apertur-Botalli).

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,zhurma e lokomotives,zhurma e lokomotives,ku paraqitet 
 


Çka është zhurma e lokomotivës dhe ku paraqitet ?
Zhurma që dëgjohen si në sistolë, ashtu edhe në diastolë, zhurma sistolo-diastolike e quajtur edhe ''zhurma e lokomotivës'' është simptoma kryesore në kanalin arterial perzistent(ductus arteriosus apertur-Botalli).

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,zhurma e lokomotives,zhurma e lokomotives,ku paraqitet 
 loading...

Related Posts :Namazi

Syzat