Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është endokardi ?
Çka është endokardi ?
Endokardi është një shtresë e bardhë endoteli (epitel i sheshtë) që mbështetet mbi një shtresë prej indi lidhor.Endokardi vesh nga brenda dhomat e zemrës dhe ''skeletin'' prej indi lidhor të valvulave.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,endokardi,endokardi,endocardi,enokardi 
 
Çka është endokardi ?
Endokardi është një shtresë e bardhë endoteli (epitel i sheshtë) që mbështetet mbi një shtresë prej indi lidhor.Endokardi vesh nga brenda dhomat e zemrës dhe ''skeletin'' prej indi lidhor të valvulave.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,endokardi,endokardi,endocardi,enokardi 
 

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi