Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cili është roli i nervit vestibularis ?
Cili është roli i nervit vestibularis ?
Roli i nervit vestibularis është përçimi i impulseve për orientimin e trupit në hapsirë.
cfare funksioni ka nervi vestibularis,nervi vestibularis dhe roli,cili eshte roli i n.vestibular,

Cili është roli i nervit vestibularis ?
Roli i nervit vestibularis është përçimi i impulseve për orientimin e trupit në hapsirë.
cfare funksioni ka nervi vestibularis,nervi vestibularis dhe roli,cili eshte roli i n.vestibular,


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat