Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë simptomet e uretritit gonorroik akut ?


Cilat janë simptomet e uretritit gonorroik akut ?

Simptomet e uretritit gonorroik akut janë skuqja dhe ënjtje e hyrjes së kanalit të ujit dhe sekrecioni qelbëzues.

Cilat janë simptomet e uretritit gonorroik akut ?

Simptomet e uretritit gonorroik akut janë skuqja dhe ënjtje e hyrjes së kanalit të ujit dhe sekrecioni qelbëzues.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat