Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilat janë simptomat e dëmtimit të trurit të vogël ?
Cilat janë simptomat e dëmtimit të trurit të vogël ?
Simptomat e dëmtimit të trurit të vogël janë: ataksia,  vertigo, nistagmusi, dizmetria, adiadohokineza,asinergjia,hipotonia e muskulaturës nga ana e dëmtimit,tremori intencional, të folurit e çrregulluar,ecja ataksike.
lezionet ne cerebellum,cilat jane simptomat e lendimit te cerebellumit,lendimet e cerebellumit,si manifestohen lendimet ne cerebellum,trunin e vogel,truri i vogel dhe lendimet

Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie