Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat orientuese të kafazit të kraharorit ?
Cilat janë shenjat orientuese të kafazit të kraharorit ?
Shenjat orientuese të kafazit të kraharorit janë: klavikulat, brinjët dhe harqet brinjore, sternumi, zgjatimet kockore të vertebrave, shpatullat .
kafazi i kraherori,shenjat orientuese,kush jane shenjat orientuese ne kafazin e kraharoritCilat janë shenjat orientuese të kafazit të kraharorit ?
Shenjat orientuese të kafazit të kraharorit janë: klavikulat, brinjët dhe harqet brinjore, sternumi, zgjatimet kockore të vertebrave, shpatullat .
kafazi i kraherori,shenjat orientuese,kush jane shenjat orientuese ne kafazin e kraharorit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat