Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat dhe simptomat e hipertireozës ?
Cilat janë shenjat dhe simptomat e hipertireozës ?
Shenjat dhe simptomat e hipertireozës janë: tahikardia, gjendja ekcitante, tremori në duar, djersitja e fortë, ekzoftalmusi etj.
hipertireoza struma,klinika, shenjat, simptomat,karakteristikat, manifestimet,kush jane shenjat e hipertireozes,hipertireoza shenjat dhe simptomat
Cilat janë shenjat dhe simptomat e hipertireozës ?
Shenjat dhe simptomat e hipertireozës janë: tahikardia, gjendja ekcitante, tremori në duar, djersitja e fortë, ekzoftalmusi etj.
hipertireoza struma,klinika, shenjat, simptomat,karakteristikat, manifestimet,kush jane shenjat e hipertireozes,hipertireoza shenjat dhe simptomat

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat