Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë metodat ekzaminuese të kafazit të krahërorit dhe të mushkërive ?
Cilat janë metodat ekzaminuese të kafazit të krahërorit dhe të mushkërive ?
Metodat ekzaminuese të kafazit të krahërorit dhe të mushkërive janë: inspeksioni,palpacioni perkusioni dhe auskultacioni.
mushkerite ekzaminimi i tyre,cilat jane metodat ekzaminuese te mushkrive,
Cilat janë metodat ekzaminuese të kafazit të krahërorit dhe të mushkërive ?
Metodat ekzaminuese të kafazit të krahërorit dhe të mushkërive janë: inspeksioni,palpacioni perkusioni dhe auskultacioni.
mushkerite ekzaminimi i tyre,cilat jane metodat ekzaminuese te mushkrive,

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi