Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

CiIat fenomene akustike vëhen në dukje gjatë auskultacionit të mushkërive ?
CiIat fenomene akustike vëhen në dukje gjatë auskultacionit të mushkërive ?
Fenomenet akustike që vëhen në dukje gjatë auskultacionit të mushkërive janë: zhurmat e frymëmarrjes dhe zhurmat aksidentale.
kush jane fenomenet akustike gjate auskultimit te mushkerive,auskultimi i mushkerive,CiIat fenomene akustike vëhen në dukje gjatë auskultacionit të mushkërive ?
Fenomenet akustike që vëhen në dukje gjatë auskultacionit të mushkërive janë: zhurmat e frymëmarrjes dhe zhurmat aksidentale.
kush jane fenomenet akustike gjate auskultimit te mushkerive,auskultimi i mushkerive,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat