Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Bakteriuria asimptomatikeËshtë termi me të cilin shprehet prania e numrit të konsiderueshëm të bakterieve në urinë, në mungesë të simptomeve klinike të infeksionit të sistemit urinar.
Bakteriuria asimptomatike mund të inicojë zhvillimin e infeksioneve renale te:fëmijët, gratë gravide dhe diabetikët, prandaj si popullatë e ''rrezikuat'' duhet të mjekohet sepse lehtë mund të kaloj në bakteriuri simptomatike.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,bakteriuria asimptomatike,bakteriuri,bakteriuria jo simptomatike kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 

Është termi me të cilin shprehet prania e numrit të konsiderueshëm të bakterieve në urinë, në mungesë të simptomeve klinike të infeksionit të sistemit urinar.
Bakteriuria asimptomatike mund të inicojë zhvillimin e infeksioneve renale te:fëmijët, gratë gravide dhe diabetikët, prandaj si popullatë e ''rrezikuat'' duhet të mjekohet sepse lehtë mund të kaloj në bakteriuri simptomatike.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,bakteriuria asimptomatike,bakteriuri,bakteriuria jo simptomatike kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 loading...

Related Posts :Syzat

Namazi