Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Jeta, loja dhe vdekja e Lul MazrekutJeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut është një roman që trajton temën e arratisjeve pas vitit 1990, kur njerzit iknin dhe vriteshin në kufi.

Romani është përshkruar me groteskë, humor të zi e tragjizëm, realizëm magjik ballkanas, shqiptar e universal.

Dialogjet janë të gjalla.Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut,analiza,analize,analize e shkurte,referat,referate,vepra letrare,veper letrare,romani,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat