Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Zhapini -vjershëZhapini

Zhapini në bar të blertë jeton

Dhe hardhe e blertë i thonë

Por nga ngjyra e blertë e dallojnë

Pikat e bardha që e mbulojnë

vjershe per zhapinin,zhapiu,poezi per zhapinin,zhapin vjersha,vjersha per poezi,poezia vjershe,poezi per zhapinin,vjershat per zhapinin,zhapini vjershe,zhapini vjersha


Zhapini

Zhapini në bar të blertë jeton

Dhe hardhe e blertë i thonë

Por nga ngjyra e blertë e dallojnë

Pikat e bardha që e mbulojnë

vjershe per zhapinin,zhapiu,poezi per zhapinin,zhapin vjersha,vjersha per poezi,poezia vjershe,poezi per zhapinin,vjershat per zhapinin,zhapini vjershe,zhapini vjersha
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat