Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Zebra - vjershë
Zebra
Zebra është një kafshë e bukur
Që e pëlqen çdo fëmijë
Vija t'bardha dhe të zeza
E mbulojnë në tërësi

vjersha per zebren,zebra vjershe,poezi per zebren,zebra per vjershen,vjershe per zebren,zebrat vjershe,poezi per zebra,vjersha per zebra,vjershe per zebra,vargje per zebren,poeziZebra
Zebra është një kafshë e bukur
Që e pëlqen çdo fëmijë
Vija t'bardha dhe të zeza
E mbulojnë në tërësi

vjersha per zebren,zebra vjershe,poezi per zebren,zebra per vjershen,vjershe per zebren,zebrat vjershe,poezi per zebra,vjersha per zebra,vjershe per zebra,vargje per zebren,poezi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat