Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ylberi vjershë nga Xhevat Syla

Ylberi vjershë nga Xhevat Syla

Sa e pa Arta ylberin
Vrapoi te nëna e vet:
Mami, atë shall të bukur
A më thua kush e shet?

Qeshi nëna ëmbël
Si rreze e diellit
Pastaj i tha Artës:
Shalli është i qiellit

Shallin pyeti Arta
Kush ia fali qiellit?
Shiu gjegji nëna
Dhe rreze e diellit.

 vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per,ylberin,ylber,ylberat,ylber
Ylberi vjershë nga Xhevat Syla

Sa e pa Arta ylberin
Vrapoi te nëna e vet:
Mami, atë shall të bukur
A më thua kush e shet?

Qeshi nëna ëmbël
Si rreze e diellit
Pastaj i tha Artës:
Shalli është i qiellit

Shallin pyeti Arta
Kush ia fali qiellit?
Shiu gjegji nëna
Dhe rreze e diellit.

 vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per,ylberin,ylber,ylberat,ylber
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat