Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Salahudin Ejubi

Salahudin Ejubi

Ko­m­a­ndant i madh i myslima­n­ëve, i cili luftoi me zell kundër arm­i­q­ve të fesë islame, sidomos kun­d­ër kryqtarëve.

Salahudini çli­roi Jerusalemin prej kryqt­a­r­ëve.

Vdiq në Damask duke i lënë nën kontroll të myslima­nëve Sirinë, Palestinën dhe Egjiptin.


salaudini biografia,jeta,veprat
Salahudin Ejubi

Ko­m­a­ndant i madh i myslima­n­ëve, i cili luftoi me zell kundër arm­i­q­ve të fesë islame, sidomos kun­d­ër kryqtarëve.

Salahudini çli­roi Jerusalemin prej kryqt­a­r­ëve.

Vdiq në Damask duke i lënë nën kontroll të myslima­nëve Sirinë, Palestinën dhe Egjiptin.


salaudini biografia,jeta,veprat
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi