Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Rosa - vjershëRosa

Rosa e bardhë e detit

Sa shumë më pëlqeu

Trup të madh kishte

Dhe zhytëse e mirë ishte


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per,rosa,rosen,rosat,rose


Rosa

Rosa e bardhë e detit

Sa shumë më pëlqeu

Trup të madh kishte

Dhe zhytëse e mirë ishte


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per,rosa,rosen,rosat,rose
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat