Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

QelizaQeliza është njesia më e vogël ndërtuese e materies së gjallë, e cila ushqehet, krijon energjinë dhe produktet e fundit të këmbimit të materieve apo metabolizmit.
 Kështu qeliza rritet, shumohet dhe më në fund vdes.


Qeliza është njesia më e vogël ndërtuese e materies së gjallë, e cila ushqehet, krijon energjinë dhe produktet e fundit të këmbimit të materieve apo metabolizmit.
 Kështu qeliza rritet, shumohet dhe më në fund vdes.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat