Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Për një shkronjë - vjershë

Për një shkronjë - vjershë 

Për një ''d''
që ti s'e vë
fjala derë
bëhet erë
dhe shtëpia ngel pa derë

Për një ''m''
që ti s'e vë
fjala mik
bëhet ik

Ç'bën kështu
more besnik
ai thuhet
mikut ik ?


vjersha per shkronjat,vjershe per shkronjen,poezi per shkronjat,poezi per shkronjen,shkronjat vjershe,vjershe shkronjat
Për një shkronjë - vjershë 

Për një ''d''
që ti s'e vë
fjala derë
bëhet erë
dhe shtëpia ngel pa derë

Për një ''m''
që ti s'e vë
fjala mik
bëhet ik

Ç'bën kështu
more besnik
ai thuhet
mikut ik ?


vjersha per shkronjat,vjershe per shkronjen,poezi per shkronjat,poezi per shkronjen,shkronjat vjershe,vjershe shkronjat
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat