Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Organizmat heterotrofë janë organizmat të cilët ?Organizmat heterotrofë janë organizmat të cilët ?
Organizmat heterotrofë janë organizmat të cilët kërkojnë ushqimin nga ambienti jetësor.
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie