Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Macja dhe miu - vjershë

Macja dhe miu - vjershë

Mace mace pis pis pis
çka ka dollapi që leviz
është miu faqeziu

të gjitha pjatat i lepiu
I lepiu mirë e mirë
dhe i fshiu me peshqir

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,miun,macen,miun dhe macen,minjet,miu,mi,vjersha per minje
Macja dhe miu - vjershë

Mace mace pis pis pis
çka ka dollapi që leviz
është miu faqeziu

të gjitha pjatat i lepiu
I lepiu mirë e mirë
dhe i fshiu me peshqir

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,miun,macen,miun dhe macen,minjet,miu,mi,vjersha per minje
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat