Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Lulja ime - vjershë

Lulja ime

Lulja ime ishte tharë

Sepse nuk e ujita

Rrinte në dritare e paluar

Sepse ishte hidhëruar


Fillova ta ujis

Ajo kokën ngriti

Dhe një gjeth të ri

Në maje ngjiti


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,lulet,lulen,lulja vjershe,vjersha per lulen,lulja vjershe,lulet
Lulja ime

Lulja ime ishte tharë

Sepse nuk e ujita

Rrinte në dritare e paluar

Sepse ishte hidhëruar


Fillova ta ujis

Ajo kokën ngriti

Dhe një gjeth të ri

Në maje ngjiti


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,lulet,lulen,lulja vjershe,vjersha per lulen,lulja vjershe,lulet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat