Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Lepurushi im -vjershë


Lepurushi im

Kam një lepurush
të bardh si bora
loz me të për ditë
më lëpin tek dora.

Kur i jap të hajë,
lakra dhe karrota
veshi i gjatë i tundet
sa i tundet koka.

 vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,lepurin,lepurushin,lepurushi im,lepurush,lepuroshi im

Lepurushi im

Kam një lepurush
të bardh si bora
loz me të për ditë
më lëpin tek dora.

Kur i jap të hajë,
lakra dhe karrota
veshi i gjatë i tundet
sa i tundet koka.

 vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,lepurin,lepurushin,lepurushi im,lepurush,lepuroshi im
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat