Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

FotosintezaFotosinteza është proces gjatë të cilit në kloroplast, nga dioksidi i karbonit, uji dhe kripërat minerale, në prani të energjisë së diellit, krijohen komponimet organike.
Gjatë këtij procesi lirohet oksigjeni i cili shfrytëzohet gjatë procesit të frymëmarrjes së organizmave aerobë dhe gjatë djegies.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,fotosinteza,fotosinteze,fotosintezat,fotosinteze,

 
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie