Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është sclerosis ?

 Çka është sclerosis ?

Sclerosis është sipërfaqe nga epiderma atrofike si pasojë e shtimit të fijeve të kolagjenit dhe lëkura është e fortë, e zbehtë, e ftohtë, e cila këtu e humb reliefin sipërfaqësor.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,sclerosis,scleroza,skleroza,skleroze

 Çka është sclerosis ?

Sclerosis është sipërfaqe nga epiderma atrofike si pasojë e shtimit të fijeve të kolagjenit dhe lëkura është e fortë, e zbehtë, e ftohtë, e cila këtu e humb reliefin sipërfaqësor.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,sclerosis,scleroza,skleroza,skleroze

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat