Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është cikatriksi(keloidi) apo vraja ?

Çka është cikatriksi(keloidi) apo vraja ?

Cicatrix (keloid)­ vraja është efloreshencë sekondare; mund të jetë cikatriks atrofik dhe hipertrofik ku janë të reduktuara fijet elastike dhe shumohen fijet e kolagjenit.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,cikatriksi,keloidi,vraja,cikatriks,keloid,vraje

Çka është cikatriksi(keloidi) apo vraja ?

Cicatrix (keloid)­ vraja është efloreshencë sekondare; mund të jetë cikatriks atrofik dhe hipertrofik ku janë të reduktuara fijet elastike dhe shumohen fijet e kolagjenit.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,cikatriksi,keloidi,vraja,cikatriks,keloid,vraje

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat