Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është atrofia në dermatologji ?

Çka është atrofia në dermatologji ?

Atrophia (atrofia) është pasojë e hollimit të shtresave të lëkurës; lëkura është e hollë, ka shkëlqim, është e tejdukshme, pa pilozitet dhe lehtë mblidhet.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,atrofia,atrofite,atrofia shqip

Çka është atrofia në dermatologji ?

Atrophia (atrofia) është pasojë e hollimit të shtresave të lëkurës; lëkura është e hollë, ka shkëlqim, është e tejdukshme, pa pilozitet dhe lehtë mblidhet.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,atrofia,atrofite,atrofia shqip

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat