Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili është roli i ujit në organizëm ?

Cili është roli i ujit në organizëm ?

Uji merr pjesë në termorregullim,në reaksionet metabolike, shërben si tretës i produkteve ushqimore,detoksikues etj.

cfare funksioni ka uji ne organizem,uji dhe shendeti,uji dhe organizmi,cfare roli ka uji,cfare funksioni ka uji tek njeriu
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie