Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilat janë zanoret e gjuhës shqipe ?

Cilat janë zanoret e gjuhës shqipe ?

Zanoret e gjuhës shqipe janë 7 dhe janë: a, e, ë, i, o, u, y.

Postime të ngjashme:

Cilat janë bashkëtingelloret e gjuhës shqipe ?kush jane zanoret e gjuhes shqipe,gjuha shqipe dhe zanoret e saj,sa zanore i ka gjuha shqipe,cilat jane zanoret ne gjuhes shqipe,gjuha shqipe dhe zanoret e saj,zanoret ne gjuhen shqipe,cfare zanore ka gjuha shqipe

Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie