Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilat janë 7 zanoret në gjuhën shqipe ?


Cilat janë 7 zanoret në gjuhën shqipe ?

Zanoret në gjuhën shqipe janë 7 dhe janë: a, e, ë, i, o, u, y.

zanoret e gjuhes shqipe,gjuha shqipe dhe zanoret,kush jane zanoret e gjuhes shqipe,gjuha shqipe dhe zanoret,zanoret ne shqip,gjuha dhe zanoret,kush jane zanoret e gjuhes shqipe,cilat jane shtate zanoret e gjuhes shqipe 
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie