Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ujku dhe dhelpra


 Ujku ra në një gropë të thellë dhe nuk mundi të dalë më.Dhelpra u kënaq shumë për këtë gjë.


Ajo kërcente rreth e përqark gropës, tallej me ujkun dhe i thoshte:

-Sa budalla që je ! Si nuk e kuptove se ajo gropë ka qenë për ty? Ajo prej kënaqësisë kërcente rreth gropës.Duke kërcyer diqysh gaboi, i rrëshqiti këmba e ra dhe ajo në gropë.

Fjalë e urtë

Kush ia mendon të keqen tjetrit, bie edhe vetë në të. 

perralla, ujku dhe dhelpra,dhelpra dhe ujku,perralla per femije shqip,perralla per femije
loading...

 Ujku ra në një gropë të thellë dhe nuk mundi të dalë më.Dhelpra u kënaq shumë për këtë gjë.


Ajo kërcente rreth e përqark gropës, tallej me ujkun dhe i thoshte:

-Sa budalla që je ! Si nuk e kuptove se ajo gropë ka qenë për ty? Ajo prej kënaqësisë kërcente rreth gropës.Duke kërcyer diqysh gaboi, i rrëshqiti këmba e ra dhe ajo në gropë.

Fjalë e urtë

Kush ia mendon të keqen tjetrit, bie edhe vetë në të. 

perralla, ujku dhe dhelpra,dhelpra dhe ujku,perralla per femije shqip,perralla per femije
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat