Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si ta de-aktivizoni profilin tuaj në Facebook

Kyqu në Facebook-in tuaj duke përdorur e-mail adresen dhe pasordin tuaj apo fjalëkalimin tuaj. 

Nëse e keni harruar pasëordin tuaj ne atëhere kliko nën linkun e më poshtem “Forgotten your passëord?”. ... Lexo me shumë

si ta fshi facebookin,si ta largoj facebookin. fshije profilin ne facebook,
Kyqu në Facebook-in tuaj duke përdorur e-mail adresen dhe pasordin tuaj apo fjalëkalimin tuaj. 

Nëse e keni harruar pasëordin tuaj ne atëhere kliko nën linkun e më poshtem “Forgotten your passëord?”. ... Lexo me shumë

si ta fshi facebookin,si ta largoj facebookin. fshije profilin ne facebook,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat