Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Si lindi toka? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Si lindi toka?

Dielli dhe planetët e tij, përafërsisht kanë lindur në të njëjtën kohë. 

Më parë pluhuri dhe gazi silleshin në një pikë të gjithësisë si një mjegull e cila me kalimi e kohës bëhej gjithnjë e më e dendur. 

Pjesa më e madhe e kësaj mjegulle sillej përreth qendrës së diellit ndërsa pjesa tjetër e mbetur përreth qendrave të planetëve.


Të gjitha këto i krijoi Zoti i madhërishëm.


si lindi toka,si u krijua toka, si lindi dielli,si u krijua dielli,dielli krijimi,
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •