Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Sa shkronja i ka alfabeti i gjuhës angleze ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Sa shkronja i ka alfabeti i gjuhës angleze ?

Alfabeti i gjuhës angleze i ka 26 shkronja dhe janë: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z.
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •