Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Plepi - vjershë

Plepi

I ka ngritur duart
Dhe i ka kapur retë
Sa hije që i ka
Këmisha e blertë.

Mbi kokë rri
Lejleku këmbëgjatë
Dhe sodit livadhet
Që shtrihen gjer' e gjatë.

Nën hijen e tij
ulet kostari plak
Dhe cokat kosën
Tak.... tak.....tak....

vjersha per plepin,plepi vjershe,vjersha per plep,poezi per plepin,plepi vjershe,vjersha per plepin,plepi vjershe
Plepi

I ka ngritur duart
Dhe i ka kapur retë
Sa hije që i ka
Këmisha e blertë.

Mbi kokë rri
Lejleku këmbëgjatë
Dhe sodit livadhet
Që shtrihen gjer' e gjatë.

Nën hijen e tij
ulet kostari plak
Dhe cokat kosën
Tak.... tak.....tak....

vjersha per plepin,plepi vjershe,vjersha per plep,poezi per plepin,plepi vjershe,vjersha per plepin,plepi vjershe
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat