Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Nëna - vjershë

Nëna

Nëna ime e dashur
Sa fort që të dua
Se ti moj lule
U kujdese për mua

Ti për mua je
Yll që shkëlqen
Dhe diell i ngrohtë
Që në zemër më fle .

vjersha per nenen,nena vjershe,vjershe per nenen,poezia per nenen,nena poezi,nena vjershe,vjershat per nenen,shqip,vjershe per nenen,vjersha per maman,mamin
Nëna

Nëna ime e dashur
Sa fort që të dua
Se ti moj lule
U kujdese për mua

Ti për mua je
Yll që shkëlqen
Dhe diell i ngrohtë
Që në zemër më fle .

vjersha per nenen,nena vjershe,vjershe per nenen,poezia per nenen,nena poezi,nena vjershe,vjershat per nenen,shqip,vjershe per nenen,vjersha per maman,mamin
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat