Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Libri i parë i Ismail Kadaresë me poezi (e shkruan kur ishte gjimnazist) quhet?

Libri i parë me poezi i Ismail Kadaresë quhet “Frymëzime djaloshare” dhe është shkruar në kohën kur autori ishte në shkollë të mesme. 

Kadare është mjaftë i fuqishëm edhe si poet por në gjirin e madh të letërsisë botërore njihet kryesisht si njëri nga prozatorët më të famshëm të fundshekullit XX .
loading...
Libri i parë me poezi i Ismail Kadaresë quhet “Frymëzime djaloshare” dhe është shkruar në kohën kur autori ishte në shkollë të mesme. 

Kadare është mjaftë i fuqishëm edhe si poet por në gjirin e madh të letërsisë botërore njihet kryesisht si njëri nga prozatorët më të famshëm të fundshekullit XX .
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat