Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kufitari - vjershë për fëmijë

Kufitari

Ushtar i vogël jam
Jam trim edhe krenar
Për vatër time t'dashur
Luftoj si trim ushtar

Ushtar i vogël jam
Luftoj për vendin
Për atdheun dhe lirinë
Jap jetën me guxim

vjersha kufitari,vjersha per femije kufitari,vjersha kufitari,vjersha për femije, per kufi,kufini,kufiri vjersha,poezi
Kufitari

Ushtar i vogël jam
Jam trim edhe krenar
Për vatër time t'dashur
Luftoj si trim ushtar

Ushtar i vogël jam
Luftoj për vendin
Për atdheun dhe lirinë
Jap jetën me guxim

vjersha kufitari,vjersha per femije kufitari,vjersha kufitari,vjersha për femije, per kufi,kufini,kufiri vjersha,poezi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat