Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ekzaminimi me llupë në dermatovenerologji

Ekzaminimi me llupë ose me xham zmadhues, që shërben për vërejtje, është instrument i pandashëm i dermatologut. 

Llupa është thjerrëz bikonvekse, e cila në largësi të caktuar e zmadhon fushën e të vërejturit deri në 10 herë dhe krijon mundësi të shihen më qartë elementet morfologjike të lëkurës.

 Egzaminimi me llupë në dermatovenerologji,egzaminimi ne dermatologji,ekzaminimi ne dermatologji,ekzaminimi me llupe ne dermatologji
Ekzaminimi me llupë ose me xham zmadhues, që shërben për vërejtje, është instrument i pandashëm i dermatologut. 

Llupa është thjerrëz bikonvekse, e cila në largësi të caktuar e zmadhon fushën e të vërejturit deri në 10 herë dhe krijon mundësi të shihen më qartë elementet morfologjike të lëkurës.

 Egzaminimi me llupë në dermatovenerologji,egzaminimi ne dermatologji,ekzaminimi ne dermatologji,ekzaminimi me llupe ne dermatologji
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat