Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dimple sing (Shenja e “gropëzës”)

Kjo formë mund të aplikohet për diferencimin e dermatofibromave nga Mellano malignomi. 

Me gishtin e madh dhe atë tregues nga anët laterale shtrëngohet (kapet) ndryshimi. 

Dermatofibromi do të tregojë “gropëz” në sipërfaqe përkundër melanomit që nuk e ndryshon sipërfaqen e mëparshme.


Kjo formë mund të aplikohet për diferencimin e dermatofibromave nga Mellano malignomi. 

Me gishtin e madh dhe atë tregues nga anët laterale shtrëngohet (kapet) ndryshimi. 

Dermatofibromi do të tregojë “gropëz” në sipërfaqe përkundër melanomit që nuk e ndryshon sipërfaqen e mëparshme.


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat